Direkt till innehållet

Cosmic-visningarna – en filmad sammanfattning

Titta på en kort sammanfattning från Cosmic-utbildarna om vad som hände och vilka frågor de fick när Cosmic visades upp i showrooms. Du får även en snabb demonstration av hur det nya journalsystemet ser ut.

Missade du att besöka ett Cosmic-showroom och få en visning av det nya journalsystemet på något av sjukhusen eller under Psykiatrins turné tidigare i vintras? I så fall får du här en kort, filmad sammanfattning från Cosmic-utbildarna Klara Marklinder och Roger Molander om vad de demonstrerade och vilka frågor de fick från besökarna och medarbetarna i verksamheten under Cosmic-visningarna.
I filmen visar även Utbildarna en kort demonstration av det nya journalsystemet Cosmic med ett exempel från Enhetsöversikten och hur det ser ut för en sjuksköterska på en vårdavdelning.

FILM

Hade du inte mölighet att besöka ett showroom, eller Psykiatrins turné, finns många bra demonstrationsfilmer att titta på som visar hur Cosmic ser ut och fungerar här: https://fvis.regionhalland.se/informationsmaterial/filmer/filmer-sussa-samverkan/

Och till medarbetare i Närsjukvården kommer Cosmic-utbildaren Roger Molander med ett särskilt filmtips här om Patientflödet i Primärvården

Nya showrooms och även digitala visningar av Cosmic planeras till hösten.

Publicerad: 2024-03-22

Senast ändrad: